Vill du bli återförsäljare?

Är du intresserad av att bli återförsäljare av våra Minsqueeze klämpåsar? Vi söker både butiker, e-butiker och "hemmaförsäljare". För att bli återförsäljare är minimikravet att du har ett registrerat företag/enskild firma.

Kontakta oss på order@minsqueeze.se för mer information!

Våra återförsäljare

Ekoshoppen är en webshop som erbjuder ekologiska produkter inom livsmedel, barnprodukter, skönhet samt inom hälsa. De erbjuder produkter med hög kvalité och som oftast är deras egna favoriter. De har utöver Minsqueeze bland annat produkter från Renée Voltaire, Superfruit, Saltå Kvarn, Biofood och Kung Markatta.

 

 

Fjällboden är en KRAV-märkt butik på STF Abisko Turiststation, som hela tiden försöker hitta nya lösningar för hur folk ska kunna röra sig smidigare och miljövänligare i vår unika natur. Med Minsqueeze klämpåsar vill man minska mängden engångsförpackningar och nedskräpning i den vackra fjällmiljön, och erbjuda en förpackningsmöjlighet för att kunna lyxa till sin vandring med bra tillbehör i smidig och hållbar förpackning. Klämpåsar passar även bra att fylla med egna energigels om man ska ut och springa på fjället.